Gezocht: kleine, eventueel oude caravan omgeving Tarragona

Plaats reactie
Gebruikersavatar
HermanEos
Berichten: 3
Lid geworden op: vr 03 nov 2017, 9:11
Locatie: Nijmegen

Gezocht: kleine, eventueel oude caravan omgeving Tarragona



Bericht door HermanEos »

Beste camperforumbezoekers,
Om te beginnen, ik (wij) zoek een caravan. Op deze site komen wellicht mensen die van caravan willen veranderen naar camper en daarom hun caravan willen wegdoen of verkopen. Of hun oude caravan die daar gestald is graag kwijt willen.
Wij hebben een oude olijfboomgaard in de buurt van Amposta en die willen we rond oktober gaan verbouwen. Daarvoor hebben we een tijdje een alternatieve slaap/verblijfplaats nodig (twee caravans mogen ook). Tijdstip van overdracht kunnen we samen bespreken.

De caravan hoeft dus niet verkeersweg en rijvaardig te zijn. Maar moet natuurlijk nog wel naar bestemming vervoerd kunnen worden (omgeving Tortosa/Amposta, tussen Tarragona en Castello de la Plana). Bodem, ramen en deur graag nog intact, wc en douche niet noodzakelijk. Zoiets als op de foto. En natuurlijk niet te duur :).
Mocht je iemand kennen die in die omgeving omhoog zit met een caravan dan horen we dat ook graag. Bij succes 3 ltr olijfolie als dank.

Wij zijn een kleine, ideële organisatie met o.a. het project "Pluk je eigen olijfolie"; zie onze website www.eos-eco.org . Reacties, ook als je geinteresseerd bent in ons project, naar eos-eco@protonmail.com
Met vriendelijke groet, Herman

Caravan-uitsnede.jpg
voorbeeld
Caravan-uitsnede.jpg (7.97 KiB) 413 keer bekeken
Gebruikersavatar
Antonis
Berichten: 263
Lid geworden op: vr 05 apr 2019, 8:48
Locatie: Rijsbergen bij Breda

Re: gezocht kleine (evt oude) caravan (omgeving Tarragona)



Bericht door Antonis »

In Fiqueres zit een hele grote caravanstalling. Daar laten mensen wel eens hun caravan achter voor de verkoop welke dan door de eigenaar worden verkocht. Zijn Nederlandse eigenaren dus je zou daar eens kunnen vragen.
https://parkingcaravancostabrava.com/

Verstuurd vanaf mijn SM-A546B met Tapatalk

Ton
Gebruikersavatar
Don Esteban
Berichten: 1106
Lid geworden op: ma 23 nov 2015, 17:52
Locatie: Limburg / Costa Brava

Re: Gezocht: kleine, eventueel oude caravan omgeving Tarragona



Bericht door Don Esteban »

In de regio Figueres zijn inderdaad diverse caravanstallingen waar je misschien een oudje uit zou kunnen halen. Maar dan moet er meer dan 300 km mee gereden worden naar omgeving Amposta. In Comarruga is een stalling genaamd Costa Dorada. Ook daar wordt Nederlands gesproken. https://www.caravanparking-costadorada.com/dutch Mobiel: +34 649888549 . Even bellen misschien?
Vriendelijke groet, Don
Knaus SKY I 700 LX
Afbeelding
Bravo45
Berichten: 58
Lid geworden op: wo 05 aug 2020, 0:14

Re: Gezocht: kleine, eventueel oude caravan omgeving Tarragona



Bericht door Bravo45 »

Je zou bij Alex Caravaning Center (tegenover camping La Torre del Sol, Cambrils) kunnen proberen, zij hebben zelf ook een olijfgaard en maken ook zelf olijfolie. e-mail caravaning.center@gmail.com of telf. +34679534363
Gebruikersavatar
HermanEos
Berichten: 3
Lid geworden op: vr 03 nov 2017, 9:11
Locatie: Nijmegen

Re: Gezocht: kleine, eventueel oude caravan omgeving Tarragona



Bericht door HermanEos »

Bedankt alvast voor de reacties :D . Figueres is inderdaad een beetje ver, Cambrils zou prima kunnen (ik zal eens bellen).
Ter info: Ik was vorig jaar nog bij een (kleine) caravanstalling in Delta Ebre, dicht bij Cabo de Tortosa. Daar hadden ze toen niets geschiktst voor ons, leuke caravans, zeker, maar een beetje prijzig. Daarom dachten we meer aan een particulier voordat zhij naar zo'n stalling gaat vóór de verkoop (want daar zitten natuurlijk ook kosten aan).
We hebben nog even tijd (tot sept/okt), dus als jullie iets ter ore komt, horen wij dat graag. Andere info is ook nog zeer welkom. Herman.
Plaats reactie