Interieur en onderdelen buscamper Fiat Ducato

Alles over het zelf (in)bouwen van een kampeerauto.
Plaats reactie
MarianneW
Berichten: 1
Lid geworden op: di 10 sep 2019, 16:31

Interieur en onderdelen buscamper Fiat Ducato



Bericht door MarianneW »

Hoi, ik ben nieuw op dit forum én wat staat er veel interessante informatie op. Daar gaan wij zeker veel aan hebben. Heel fijn!
We zijn ons aan het oriënteren óf we zelf een camperbus (Fiat Ducato) willen ombouwen óf een Adria Twin 600 SP automaat willen aanschaffen. Deze Adria (Fiat) hebben we afgelopen zomer 3 weken gehuurd en is ons uitstekend bevallen. Nadat we overigens 6 weken in Nieuw Zeeland met een kleine campervan van Toyota gereisd hebben.
We zouden graag willen weten of het interieur (bankje, douche/toilet unit, hangkastjes, bed, keukenblokje, (dak)ramen, screens/horren e.d.) van deze Adria ook voor een particulier te koop is. En waar je dit dan kan kopen? We willen namelijk eerst een begroting maken vóórdat we op pad gaan voor de Fiat Ducato. En jij bent mogelijk de expert die ons daarmee kan helpen. Bedankt alvast voor je reactie.
Gebruikersavatar
Dafluc
Moderator
Berichten: 80397
Lid geworden op: zo 27 nov 2005, 23:00
Locatie: Maastricht

Re: Interieur en onderdelen buscamper Fiat Ducato



Bericht door Dafluc »

Welkom op het forum. Alles voor de zelfbouwer is te koop. Zie bijvoorbeeld de vermaarde Reimo-catalogus. Natuurlijk niet precies hetzelfde als in de Adria. Die verkopen hun campers liever zelf.
Afbeelding
Gebruikersavatar
marjasjaak
Berichten: 1737
Lid geworden op: wo 18 jul 2018, 13:04
Locatie: Kaag en Braassem

Re: Interieur en onderdelen buscamper Fiat Ducato



Bericht door marjasjaak »

Tijdens onze camper zelfbouw vonden we sommige losse onderdelen van Adria best wel interessant. Die konden we bestellen, maar het was zeer prijzig. Hebben we maar niet gekocht :-B .Zelfbouw is heel leuk, je bent een jaartje bezig. Maar dan heb je ook wat van jezelf. Benodigheden, een lege bus,handige handjes, tijd, en het mooiste is een overdekte ruimte zodat je ook in de winter kan bouwen. :wave: Succes.
Navigator
Berichten: 2424
Lid geworden op: zo 18 mei 2003, 16:06

Re: Interieur en onderdelen buscamper Fiat Ducato



Bericht door Navigator »

Er zijn ook bedrijven die interieurs verkopen; 'modulair'. Je kunt stap voor stap zo de inrichting opbouwen.
Forum verlaten.
Hymerferry
Berichten: 713
Lid geworden op: wo 21 dec 2011, 20:47

Re: Interieur en onderdelen buscamper Fiat Ducato



Bericht door Hymerferry »

de Tasmancamper serie van JWG campers in Grootegast is ook als volledig bouwpakket te krijgen, in een aantal indelingen. En ook Camperbouw in Hoek van Holland heeft een standaard lijn ontwikkeld voor busmodellen.
Plaats reactie