Problemen met nieuwe kaarten op Igo Primo

Alles over navigatiesystemen, computer,
internet onderweg, mobiele telefonie en software.
Plaats reactie
surolori
Berichten: 7
Lid geworden op: do 12 jul 2018, 21:04
Locatie: Losser, in het mooie Twenteland.

Problemen met nieuwe kaarten op Igo Primo

Bericht door surolori » zo 05 mei 2019, 23:27

Ik ben weer eens aan het prutsen met mijn in-dash navigatie Alpine Ina W910R,
deze draait met IGO primo software.
Ik heb voor de zekerheid een kopie gemaakt van de goed werkende kaarten (2/2017ook met campercontact)
Navieextra's update n.l. niet verder dan 2/2017, waarom weet ik niet maar ik heb op een duits forum gelezen dat Alpine ermee gestopt is.....
Het volgende doet zich voor:
Ik gebruik een 16Gb sdkaart om mee te "rommelen", ik heb hierop alles gekopieerd, ik heb mappen gedownload met de diverse accessoires en het licentiebestand wat erbij hoort. (IGO Here 4/2018).
Dit werkte niet, bij het booten komt de melding in win ce: "kan kaarten niet installeren met deze licentie"
Toen maar IGO-TomTom 4/2018 kaarten gedownload en gekopieerd op de sd kaart; zelfde melding......
Na een hoop geprobeer en gerommel toch erin geslaagd om IGO Here 4/2018 aan de praat te krijgen,
d.w.z. booten, maar dan na enige tijd wachten verschijnt het landschap, echter zonder wegen en verdere attributen zoals landschap enz.
Verder lijkt alles normaal.....
Kan iemand mij uitleggen wat ik fout doe, of over het hoofd zie........
Iedere hulp is welkom......
Laatst gewijzigd door surolori op ma 06 mei 2019, 14:27, 1 keer totaal gewijzigd.
Possl Duo 2008, 2,2 HDI (Ford) Citroen Jumper met Dethleffs inbouw.....

Gebruikersavatar
bas_noord
Berichten: 497
Lid geworden op: di 27 dec 2011, 9:20

Re: Problemen met nieuwe kaarten op Igo Primo

Bericht door bas_noord » ma 06 mei 2019, 7:44

Je hebt gewoon niet de juiste licentie voor de nieuwe kaarten.



Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk


FrankJC
Berichten: 154
Lid geworden op: do 05 okt 2017, 15:38
Locatie: Aa en Hunze

Re: Problemen met nieuwe kaarten op Igo Primo

Bericht door FrankJC » ma 06 mei 2019, 11:23

surolori schreef:
zo 05 mei 2019, 23:27
Ik las ook op een naviforum dat het bestand IGO.exe eerst gekraakt moet worden?
Iedere hulp is welkom.....
Als er iets gekraakt moet worden om het te kunnen gebruiken duidt dat meestal op illegale activiteiten, helpen ga ik daar niet bij.

surolori
Berichten: 7
Lid geworden op: do 12 jul 2018, 21:04
Locatie: Losser, in het mooie Twenteland.

Re: Problemen met nieuwe kaarten op Igo Primo

Bericht door surolori » ma 06 mei 2019, 14:31

Sorry, maar kraken is ook niet de bedoeling....
Maar ik ben er al zo dichtbij, als ik maar weet waarom de wegen niet zichtbaar zijn, dan kan ik daar op verder borduren....
Possl Duo 2008, 2,2 HDI (Ford) Citroen Jumper met Dethleffs inbouw.....

Gebruikersavatar
bas_noord
Berichten: 497
Lid geworden op: di 27 dec 2011, 9:20

Re: Problemen met nieuwe kaarten op Igo Primo

Bericht door bas_noord » di 07 mei 2019, 21:50

surolori schreef:Sorry, maar kraken is ook niet de bedoeling....
Maar ik ben er al zo dichtbij, als ik maar weet waarom de wegen niet zichtbaar zijn, dan kan ik daar op verder borduren....
Omdat je voor nieuwe kaarten ook een nieuwe licentie nodig hebt. Het schijnt dat die vaak bij de kaarten worden meegeleverd. Staan meestel in een mapje license. De inhoud van dat mapje moet je naar het mapje license op het igo apparaat kopieren.

Verstuurd vanaf mijn SM-G930F met Tapatalk


Plaats reactie