Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten?

Alles over navigatiesystemen, computer,
internet onderweg, mobiele telefonie en software.
Gebruikersavatar
walsm005
Berichten: 702
Lid geworden op: zo 11 jan 2004, 13:58
Locatie: Groningen

Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten?

Bericht door walsm005 » wo 01 jun 2016, 17:39

Wie kan mij stap voor stap uitleggen hoe ik dat moet doen. Ik kom er nl nu niet uit. Vandaar dit prachtige forum waar je hulp kan vragen.
Dank voor de moeite.
Ype
zoekende

Gebruikersavatar
Gobert
Berichten: 5885
Lid geworden op: za 21 jun 2014, 17:42
Locatie: Omgeving Arnhem

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door Gobert » wo 01 jun 2016, 17:54

Waarop draait de sygic? ipad?
Mercedes-Benz Viano 3.0 Marco Polo
La Passione Passa dal Cuore

Gebruikersavatar
walsm005
Berichten: 702
Lid geworden op: zo 11 jan 2004, 13:58
Locatie: Groningen

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door walsm005 » wo 01 jun 2016, 18:31

Gobert schreef:Waarop draait de sygic? ipad?
Ja op een iPad air 64gb
zoekende

Gebruikersavatar
bertkuip
Berichten: 800
Lid geworden op: zo 20 jan 2008, 20:50
Locatie: Drenthe

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door bertkuip » wo 01 jun 2016, 20:51

Ik gebruik daar Rupimanager voor. Met dit programma kun je de poi's exporteren naar Sygic. Rupimanager zit in de Playstore. De poi's zijn echter pas in Sygic zichtbaar wanneer je ver genoeg bent ingezoomd. Dat geldt trouwens voor alle poi's. Wil je ze overzichtelijk op een kaart, dan adviseer ik Maps.Me te gebruiken. Ook in de Playstore. Voor een soort stappenplan hoe te doen, even googelen in dit forum met "Rupimanager". Succes!
Veel camperplezier
Bert.

-----------
Hymer B 674 SL-2014-Fiat Ducato Multijet 180 Maxi 45-kW/pk 130/177-Euro 5-leeg/TTM 3840/4500 kg (C-C1)-VB full air luchtvering-Zenec Z-E3715-Oyster Vision-Alde-190/175 vers/afvalwater-dieseltank 120-woonaccu 190 Ah-2 zonnepanelen-cabinebed+2 lengtebedden
Motorscooter Honda SH 150i-2017-Samsung Galaxy S7-Lenovo Yoga 2
---------------------------------

Gebruikersavatar
walsm005
Berichten: 702
Lid geworden op: zo 11 jan 2004, 13:58
Locatie: Groningen

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door walsm005 » wo 01 jun 2016, 21:11

OK , kan deze handeling uitgevoerd worden op de iPad of moet ik eerst naar een vaste computer , en is het dan te doen ?
zoekende

Gebruikersavatar
Gobert
Berichten: 5885
Lid geworden op: za 21 jun 2014, 17:42
Locatie: Omgeving Arnhem

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door Gobert » wo 01 jun 2016, 21:12

Bert,
Bij maps.me kun je ze rechtstreeks op de ipad importeren.
Mercedes-Benz Viano 3.0 Marco Polo
La Passione Passa dal Cuore

Gebruikersavatar
MonRoe
Berichten: 16266
Lid geworden op: wo 14 mei 2003, 7:15
Locatie: Lansingerland
Contact:

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door MonRoe » wo 01 jun 2016, 21:14

Rupi manager is voor android en niet voor apple.

probeer eens of het volgende werkt:
Copy .upi/.rupi and .bmp files directly into Sygic/Maps/import (op je tablet). Do not copy folders. If you don't have an import folder then create it.
Please note that points of interest must be imported for each country separately.
Launch Sygic GPS navigation.
A wizard for import of custom POI will open after launch.
Afbeelding Afbeelding
Liever op de bank in de Eura, dan euro's op de bank!

Gebruikersavatar
walsm005
Berichten: 702
Lid geworden op: zo 11 jan 2004, 13:58
Locatie: Groningen

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door walsm005 » wo 01 jun 2016, 21:40

Ja Monique, maar waar begin ik dat rupi etc te vinden . Let wel ik ben een leek en zou graag de handelingen n de juiste volgorde en dan ook waar te vinden en toe te passen . Vervolgens waarom in het Engels?.Toch bedankt voor je moeite.
zoekende

Gebruikersavatar
MonRoe
Berichten: 16266
Lid geworden op: wo 14 mei 2003, 7:15
Locatie: Lansingerland
Contact:

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door MonRoe » wo 01 jun 2016, 21:50

In het engels omdat ik het net even voor je heb opgezocht en het ook ergens vandaan heb gehaald, van een engels forum.
Afbeelding Afbeelding
Liever op de bank in de Eura, dan euro's op de bank!

Gebruikersavatar
Bob Diesel
Berichten: 18446
Lid geworden op: do 15 sep 2005, 16:31
Locatie: limbabwe
Contact:

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door Bob Diesel » wo 01 jun 2016, 21:55

MonRoe schreef: Please note that points of interest must be imported for each country separately

1 v,d grote problemen zit ookin dit zinnetje :idea:
Het cc bestand is niet per land

Dus begin met de poi,s van Peter
Dehoekies.nl
Groetje's
Bob

Afbeelding

Reisverslagen ed
http://freubels-van-elly.jouwweb.nl

Today,is
Yesterday,s
Tomorrow

Gebruikersavatar
DynaDetty
Berichten: 245
Lid geworden op: di 28 jul 2015, 14:16

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten .

Bericht door DynaDetty » do 02 jun 2016, 15:34

Ype,

Stuur me even per mail de landen waarvoor je de POI van CC wilt hebben, dan zet ik ze voor je klaar via een link van dropbox. Importeren doe je via Itunes op een notebook waar de Ipad via de kabel mee is verbonden. Op verzoek praat ik je daar door heen, of we gebruiken teamviewer waarmee ik met je mee kan kijken.

vr. gr.

Geert
D'n poat op het gas en.......wiedergoan

Gebruikersavatar
leontine1311
Berichten: 134
Lid geworden op: zo 07 jul 2013, 11:37

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten?

Bericht door leontine1311 » wo 31 aug 2016, 21:47

Zou je mij willen helpen om de pois er op te krijgen? Heb alles alle geprobeerd, landen apart, via cvs omgezet naar bestanden met | ipv , via allerlei converters. Krijg foutmeldingen of doet het helemaal niet :'(

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5X met Tapatalk

Gebruikersavatar
javanes
Berichten: 22320
Lid geworden op: wo 25 aug 2004, 19:11
Locatie: Zeeuwsch Vlaanderen

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten?

Bericht door javanes » wo 31 aug 2016, 22:19

Dit in de eerste regel van je csv gezet: (letterlijk overnemen, dus inclusief aanhalingstekens)
“delimiter=,”

Dan deze converter downloaden en het aangepaste cvs bestand omzetten in een rupi file.
http://storage.sygic.com/support/SygicRupiConvertor.zip
Dit samen met een bitmap met dezelfde naam in de (nieuw te maken map ".....maps/import" zetten.
Zodra je sygic opstart krijg je melding dat er iets gereed staat om te importeren.

Op deze site kun je sygic files kant en klaar downloaden
http://poiplaza.com/

Eventuele .ov2 files met b.v. Poi Edit omzetten in Navman cvs file.
Dat kun je zo met de rupi converter omzetten.
Groeten,
Jacques


Hymer B584 uit 1994(model '95) op een Fiat Ducato 230 met een 2.5TDI.
Afbeelding

Gebruikersavatar
leontine1311
Berichten: 134
Lid geworden op: zo 07 jul 2013, 11:37

Re: Camperplaatsen van NKC als POI in Sygic zetten?

Bericht door leontine1311 » do 01 sep 2016, 15:49

javanes schreef:Dit in de eerste regel van je csv gezet: (letterlijk overnemen, dus inclusief aanhalingstekens)
“delimiter=,”

Dan deze converter downloaden en het aangepaste cvs bestand omzetten in een rupi file.
http://storage.sygic.com/support/SygicRupiConvertor.zip
Dit samen met een bitmap met dezelfde naam in de (nieuw te maken map ".....maps/import" zetten.
Zodra je sygic opstart krijg je melding dat er iets gereed staat om te importeren.

Op deze site kun je sygic files kant en klaar downloaden
http://poiplaza.com/

Eventuele .ov2 files met b.v. Poi Edit omzetten in Navman cvs file.
Dat kun je zo met de rupi converter omzetten.
Bedankt alles geprobeerd behalve poi editer nog niet. Alles loopt vast bij conversie naar rupi met de melding geen bestand om te converteren. Of na import(bij de klant en klare) fout bij importeren..... Ik heb het bijna op tis dat ik daar eigenlijk te eigenwijs voor ben......

Verstuurd vanaf mijn Nexus 5X met Tapatalk

Plaats reactie