Marokko verlenging

Algemene campervragen en -opmerkingen.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Vanilla
Berichten: 247
Lid geworden op: za 04 mei 2013, 18:28
Locatie: zandvliet/Belgie
Contact:

Marokko verlenging

Bericht door Vanilla » wo 07 nov 2018, 9:21

Voor al de collega's die naar Marokko willen reizen en die ook vernomen hebben dat een verlenging aanvragen niet meer mogelijk was hier volgend bericht met goed nieuws. Dit bericht heb ik deze morgen ontvangen

Mostafa Hariss
5 november om 21:26
Fraîche et bien bonne nouvelle pour les amis camping- caristes étrangers amoureux du Maroc et qui désirent y séjourner 6 mois comme à l'accoutumée. La procédure de renouvellement des trois mois à été maintenue. une lettre émanant de la FMHPA ci-après reproduite vient de le confirmer... Alors bienvenue à vous tous amis camping-caristes au Maroc...terre de paix , d'hospitalité ,d'amour , de tolérance et de beauté....votre visite nous honore et au plaisir de nous croiser sur une quelconque route Marocaine

Voici le texte de la lettre de la FMHPA ( Fédération Marocaine de l'hôtellerie de plein air )

Quote

Bonjour à tous,
Particulièrement à ceux qui voyagent au Maroc.
Au nom de la FMHPA et au sortir de la réunion de ce jour au plus haut niveau, nous vous annonçons officiellement le maintien du dispositif de prolongation de séjour, soit la possibilité de demeurer au Maroc 3 mois + prolongation de 3 mois = 6 mois/an.

Les arguments et votre poids économique (CC), ceux des acteurs du secteur, ont été pris en compte et ce en toute logique: les touristes (toutes catégories) restent les bienvenus aussi longtemps qu'ils le désirent (dans la limite de 6 mois).

L'action de la FMHPA a été déterminante par le dynamisme et la force ciconstanciée qu'elle a su déployés, elle permettra sans doute une meilleure considération de notre secteur d'activité et de votre présence appéciée de tous partout au Maroc.
Vous pouvez sereinement planifer votre séjour avec prolongation: bienvenue à la découverte de nos régions !

Le Secrétariat de la FMHPA

Unquote

Mostafa Hariss
5 november om 21:26 uur
Fris en heel goed nieuws voor liefhebbers van liefhebbers van Marokko, die graag naar het buitenland willen en die daar 6 maanden willen blijven zoals gewoonlijk. De verlengingsprocedure van de drie maanden is gehandhaafd. een brief die afkomstig is van de FMHPA die hierna wordt weergegeven, heeft het zojuist bevestigd ... Hartelijk welkom voor iedereen met campervrienden in Marokko ... land van vrede, gastvrijheid, liefde, tolerantie en schoonheid .. .. ons bezoek eert ons en we ontmoeten elkaar graag op een Marokkaanse weg

Hier is de tekst van de brief van de FMHPA (Marokkaanse federatie van de hotelindustrie in de buitenlucht)

citaat

Hallo allemaal,
Vooral voor diegenen die naar Marokko reizen.
Namens de FMHPA en aan het einde van de vergadering van vandaag op het hoogste niveau, kondigen wij officieel de voortzetting van de verlenging van het verblijf aan, de mogelijkheid om in Marokko te verblijven 3 maanden + 3 maanden verlenging = 6 maanden / jaar.

De argumenten en uw economische gewicht (CC), die van de actoren van de sector, zijn in aanmerking genomen en dat is in alle logica: de toeristen (alle categorieën) blijven welkom zolang zij wensen (binnen de limiet van 6 maanden) ).

De actie van de FMHPA was bepalend voor de dynamiek en de constante kracht die het heeft ingezet, het zal ongetwijfeld een betere overweging mogelijk maken van onze activiteitensector en uw aanwezigheid overal in Marokko.
U kunt rustig uw verblijf met extensie plannen: welkom bij de ontdekking van onze regio's!

Het FMHPA-secretariaat

unquote
http://www.zonzoekers.be
Mijn thuis is waar mijn camper staat


Reizigers die belangstelling hebben in een bootreis kunnen op de site van mijn broer eens kijken. De Progress vertrekt voor een tocht naar de Azoren http://www.progress-sail.be

Plaats reactie